Home » Bedrijfsgegevens » Disclaimer

Disclaimer

JoyforPets is ontstaan om huisdiereigenaren en toekomstige eigenaren te informeren over onderwerpen zoals: huisvesting, voeding en verzorging met als doel bij te dragen aan een beter dierenwelzijn. Alle informatie is samengesteld met het "natural behaviour" concept. Dat wil zeggen dat er bij het samenstellen van de informatie rekening is gehouden met het natuurlijke gedrag en/of habitat. Het kan voorkomen dat de informatie op deze website onjuistheden of onvolledigheden bevat. Het is door snelle veranderingen en/of wettelijke wijzigingen helaas niet altijd mogelijk om fouten te voorkomen.

 

JoyforPets stelt zich niet aansprakelijk voor de inhoud van de informatie of voor de gevolgen van het gebruik hiervan. Tevens zijn wij ook niet aansprakelijk voor schade als gevolg van de informatie op deze website.

 

© 2022 copyright JoyforPets

Alle rechten voorbehouden. Niets mag zonder toestemming van JoyforPets worden overgenomen. Veelvuldig kopieren van de inhoud van deze website is zonder het gebruik van bronvermelding niet toegestaan.